Bedemand Nørrebro

Vi forener tradition med nytænkning

Bedemand tæt på Nørrebro

Unik Afsked hjælper familier og pårørende på Nørrebro med at organisere og afholde begravelser og bisættelser. Ligeledes hjælper vi med formalia og rådgiver om processen samt de mange dokumenter, der skal udfyldes i forbindelse med et dødsfald.

Vi tilbyder nærværende og personlig støtte samt erfaren og empatisk vejledning gennem hele processen.

Du og de pårørende får hjælp med alt fra at koordinere den sidste afsked til valget af kiste/urne, blomsterarrangementer og musikken. Det hele skræddersyes efter den afdødes og familiens ønsker således, at den sidst rejse starter med en smuk og værdig afsked – en unik afsked.

Du er velkommen til at kontakte os 24 timer i døgnet, så du altid kan komme til at tale med en bedemand, hvis du har behov for det. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din familie.

Hvor ligger Unik Afsked?

Den afdeling, der ligger tættest på Nørrebro, er Unik Afskeds afdeling på Borups Allé 179 i Nordvest. Her finder du gode parkeringsforhold, hvis du kommer i bil.

Kommer du med offentlig transport, kan du benytte dig af buslinjerne 6A eller 26, der begge stopper i nærheden. Du kan stå af ved stoppestederne “Rosenørns Allé” eller “Tagensvej”, som begge ligger i kort gåafstand fra Borups Allé 179.

Priser og ydelser

Her på siden kan du læse om, hvordan vi kan hjælpe dig, og hvilke ydelser vi tilbyder. Du kan også læse om vores værdier, og om hvordan vi arbejder. Du er altid meget velkommen til at kontakte os.

Ved en kirkelig begravelse vil præsten eller præster fra det pågældende samfund lede ceremonien for afdøde.

En borgerlig afskedsceremoni kan finde sted fra et kapel, et beboerhus, hjemmet, en skov, en have, en strand.

Hos Unik Afsked bestræber vi os på aktivt at bygge bro mellem tradition og nytænkning, med empati og kreativitet.

Kirkelig og borgerlig begravelse på Nørrebro

Unik Afsked hjælper med både borgerlige og kirkelige begravelser på Nørrebro.

Kirkelige begravelser
En kirkelig begravelse foregår typisk under den danske Folkekirke og ledes typisk af en præst. Begravelsen foregår fra både kirker og kapeller og inkluderer religiøse ritualer så som bønner, salmer og højtlæsning fra Biblen. Dette er den traditionelle afsked i kirken, og kunne foregå i Hellig Kors Kirke på Nørrebro.

Vi er specialister i borgerlige begravelser
En borgerlig begravelse foregår udenom Folkekirken og kan afholdes på alternative steder som for eksempel i et forsamlingshus, i et kapel eller hjemme i den afdødes bolig. Unik Afsked er specialister i borgerlige begravelser og har stor erfaring med at hjælpe med at planlægge, at organisere og afholdte personlige og unikke afskedsceremonier.

Unik Afsked tilpasser sig familiens ønsker og behov og hjælper med at forberede både kirkelige og borgerlige begravelsesceremonier på Nørrebro. Vi hjælper i hele forløbet med alt fra koordinering af ceremonien til valg af musik, blomsterarrangementer og andre personlige detaljer, så det sidste farvel bliver mindeværdigt og unikt.

Vores erfarne team sikrer, at hver begravelse afspejler den afdødes liv og værdier på en værdig og respektfuld måde, mens vi støtter familien gennem den svære tid med omsorg og professionalisme. Som den lokale bedemand på Nørrebro kan vi også hjælpe med at finde de bedste steder, hvor familien kan samles efter begravelsen.

Hvad siger kunderne

★★★★★

Læs de rørende og personlige udtalelser fra vores kunder, der har oplevet Unik Afskeds unikke og hjertevarme service.