Bedemand Vesterbro

Vi forener tradition med nytænkning

Bedemand nær Vesterbro i København

Unik Afsked hjælper familier og pårørende på Vesterbro med begravelser og bisættelser. Du får tæt og personlig støtte samt empatisk, erfaren og pålidelig vejledning, der hjælper dig gennem en udfordrende tid. 

Vi tilbyder en omfattende række ydelser, der spænder fra praktiske formaliteter til planlægning af personlige og unikke afskedsceremonier.

Du får hjælp til alt fra koordinering af ceremonien til valget af kiste/urne, blomsterarrangementer og musik for at imødekomme den afdødes og de pårørendes ønsker samt familiens behov. 

Vi er tilgængelige døgnet rundt for at sike, at du kan få kontakt med en bedemand, hvis du har brug for det.

Unik Afsked arrangerer en værdig og personlig afskedsceremoni, der på smukkeste vis ærer den afdødes liv og giver trøst til de efterladte. Kontakt os i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe dig og din familie.

Din bedemand på Vesterbro

Unik Afsked har en afdeling på Frederiksberg Allé 11, som ligger lige op til Vesterbro. Der er gode adgangs- og parkeringsforhold, så det er nemt for dig at komme til begravelsesforretningen. Du kan også let komme hertil med metro (Frederiksberg Allé station) og bus 4A. Når du kontakter os, få du altid professionel service.

Priser og ydelser

Her på siden kan du læse om, hvordan vi kan hjælpe dig, og hvilke ydelser vi tilbyder. Du kan også læse om vores værdier, og om hvordan vi arbejder. Du er altid meget velkommen til at kontakte os.

Ved en kirkelig begravelse vil præsten eller præster fra det pågældende samfund lede ceremonien for afdøde.

En borgerlig afskedsceremoni kan finde sted fra et kapel, et beboerhus, hjemmet, en skov, en have, en strand.

Hos Unik Afsked bestræber vi os på aktivt at bygge bro mellem tradition og nytænkning, med empati og kreativitet.

Bedemand Vesterbro: Kirkelig og borgerlig begravelse

Unik Afsked hjælper med både kirkelig og borgerlig begravelser på Vesterbro og i resten af byen. En kirkelig begravelse foregår ofte i en kirke og ledes af en præst. Den indeholder religiøse elementer som bønner, salmer og læsninger fra religiøse tekster.

Unik Afsked hjælper ved både kirkelige og borgerlige begravelsesceremonier på Vesterbro. Vi bistår med alt fra planlægning af ceremonien og koordinering med præsten til valg af musik og blomster samt kisten til begravelsen. Vi kontakter forskellige kirker og kapeller og koordinerer med præsten.

Du og din familie får hjælp til at skabe en meningsfuld og værdig afsked, der ærer den afdøde og giver trøst til de efterladte, uanset hvilken type ceremoni I vælger til det sidste farvel.

Hele forløbet planlægges og koordineres af os, så du og din familie ikke skal bekymre jer om dette. Du er velkommen til at kontakte os 24 timer i døgnet for en uforpligtende snak.

Hvad siger kunderne

★★★★★

Læs de rørende og personlige udtalelser fra vores kunder, der har oplevet Unik Afskeds unikke og hjertevarme service.