Planlæg din afsked

Bisættelse i København, på Frederiksberg og alle danske byer

Forbered din egen afsked med Min Sidste Vilje

Døden kan være svær at tale om. For mange er det alligevel en stor lettelse at få drøftet, hvilke tanker de gør sig om deres egen død – og sidste ønsker.

Hvis du har behov for at føle den lettelse, skal du vide, at vi kan hjælpe dig med “Min sidste vilje” ved at pakke din personlige “rejsekuffert”.

​Fyld den med betydningsfulde genstande

Hos os er “Min sidste vilje” blevet til din personlige rejsekuffert. I rejsekufferten kan du lægge de ting, som har betydning for det liv, du lever, og de værdier, du værner om.

Vi kan inspirere dig til overvejelse og valg af de genstande, som har en særlig betydning for dig. På den måde skaber indholdet i rejsekufferten en fortællende ramme om dit liv.

I Rejsekufferten kan du for eksempel lægge billeder fra dit liv sammen med dine kære, tegninger fra børn og børnebørn, tøj, som du ønsker at blive iklædt, bøger og digte, musikønsker eller salmer til afskedsceremonien.

Skriv et par ord til dine kære

Du kan skrive afskedsord eller breve til din familie, hvis der er noget du vil fortælle dem efter din død. Endelig kan der lægges tinglyst testamente fra din advokat, eller andre økonomiske, praktiske og juridiske oplysninger, som du vil meddele.

Også for dine pårørende vil det være en stor lettelse, at du har pakket din rejsekuffert, før din afsked bliver aktuel, så alting bliver, som du selv ønsker det, og dine kære ikke kommer i tvivl.

Ved et personligt møde med Unik Afsked får du rådgivning og inspiration. Vi sørger for at nedskrive dine beslutninger i et dokument, som efterfølgende sendes til dig i brevform eller på mail.

Pris for 2 timers rådgivning: kr. 2500,-

Såfremt du vælger, at vi efterfølgende står for din afsked, vil kr 1500,- blive fratrukket faktura i forbindelse med begravelsen.

Hvis du vil høre mere om rejsekufferten er du altid velkommen til kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 31323633, sende en mail til Info@unikafsked.dk

Hvad siger kunderne

★★★★★

Læs de rørende og personlige udtalelser fra vores kunder, der har oplevet Unik Afskeds unikke og hjertevarme service.