Skovbegravelse

Vores begravelseskultur er i hastig forandring. Hvor man tidligere naturligt blev bisat eller begravet fra kirke til kirkegård, er der i dag mange, der ønsker sig det anderledes.

I skovens dybe stille ro

Vores begravelseskultur er i hastig forandring. Hvor man tidligere naturligt blev bisat eller begravet fra kirke til kirkegård, er der i dag mange, der ønsker sig det anderledes. Skovbegravelse en mulighed for et personligt farvel i naturen.

Foruden ønsket om askespredning til søs som har været i stærk stigning de seneste 15-20 år, ser vi nu at der åbnes begravelsespladser i skoven flere og flere steder i landet.

Blandt andre nye tendenser ser vi, at mange melder sig ud af folkekirken. Derfor er der opstået et nyt behov hos os som bedemænd og -kvinder. Vi skal kunne tilbyde alternative rum, rammer og ritualer, når familie og venner skal sige farvel til deres kære.

​Unik Afsked har mange års erfaring med at skabe en personlig afskedsceremoni. Det er med afsæt i en kærlig fortælling om det levede liv i form af musik, taler og ritualer. Vi kan tillige tilbyde at lede ceremonien i stedet for en præst. Det kan foregå i et kapel, i en have og som noget helt nyt nu også i skoven.

Skovbegravelse ved København

For nylig havde vi nemlig som den første begravelsesforretning premiere på en afskedsceremoni med kiste på Ledreborg Skovbegravelsesplads. Det blev en meget smuk, uforglemmelig begivenhed akkompagneret af fuglesang under de grønne trækroners smukke katedral.

​Man kan altså både afholde en afskedsceremoni i skoven med kisten, der efterfølgende bliver kørt til krematoriet præcis som når bisættelsen finder sted fra kirke. Man kan siden få sat sin aske i et udvalgt gravsted ved foden af et træ i skoven.

Kontakt os for at høre om skovbegravelse

Vil du gerne vide mere? Vi vil meget gerne besvare dine spørgsmål. Hvis du vil høre mere om mulighederne for skovbegravelse, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon: 31 32 36 33 eller pr. mail: info@unikafsked.dk

Hvad siger kunderne

★★★★★

Læs de rørende og personlige udtalelser fra vores kunder, der har oplevet Unik Afskeds unikke og hjertevarme service.